La Història de la

Nostra Pizza

Des de 1982

El CheFunchi va arribar a Barcelona el 1982. Nascut a l’Agentina venia d’Israel, on havia passat un any treballant en un kibbutz i havia fet bona amistat amb una família jueva que tenien més de 100 pizzeries arreu del món. Poc després, el Funchi va decidir que volia obrir una pizzeria i tan bon punt va arribar a Barcelona va començar a estalviar per comprar-se un forn però, quan el va tenir, li faltava un local. En aquell moment va conèixer els propietaris del Supermercat Mar Blau a Segur de Calafell i aviat li van cedir un espai exterior per a que vengués les seves pizzes.

medios-pizzeria-en-tarragona

La nit abans d’obrir, el Funchi amb el seu germà gran van estar fent proves de pizza, n’havien comprat de congelades per si no aconseguien crear un estil de pizza propi que els agradés. Però no les van arribar a vendre perquè poques hores abans d’obrir, van descobrir la pizza rectangular! que després de tants anys, encara podeu menjar a Pizza Boscos i en algun altre restaurant.

historia-pizza-de-funchi

2020 – La Pizza de Funchi

L’any 2020 el CheFunchi amb el seu fill Martí van decidir anar més enllà de la seva pizzeria i crear “La pizza de Funchi”.

Amb aquesta iniciativa, ara, tots podem tenir la massa de la pizza del CheFunchi a casa nostra, i elaborar les nostres pròpies pizzes! També tenim l’opció de tenir sempre pizzes precuinades, al congelador o nevera de casa nostra, i en només 5 minuts disfrutar còmodament d’una pizza artesana de màxima qualitat, talment com si fóssim a la terrassa de Pizza Boscos! D’opcions encara n’hi ha més, que pots trobar en aquesta web.

personal-de-pizzeria-de-bosco

escrivint noves

Històries cada dia